Asociaţia Cultural Creştin Umanitară „Ars Vivat“ este persoană juridică română de drept privat, având denumirea rezervată prin dovada disponibilităţii denumirii cu numărul 95231 din 22.02.2011 eliberată de către Ministerul Justiţiei – Serviciul Comunicare si Relaţii Publice.

arsvivat.ro@gmail.com

Doina lui Lucaciu Andreia R.Botis.mp3
MP3 Audio File 9.6 MB

Andreia Roxana Botiș

12.06.1994

Premiul II Concursul județean „Chants, sons sur scene” calificarea la fază națională Baia Mare, 2010.

Mențiune și Diplomă de laureat al „Ligii campionilor” festival internațional de muzică ușoară, organizator Mihai Treistariu, Brașov, 2010.

Locul I Concursul județean „Euro-Vocea Maramureșului” și excursia „Mini-tur al Europei”, obiectivul principal: Parlamentul european,2010.

Premiul special obținut la Festivalul internațional pentru copii și tineret Armonia 2010, 2011, Cluj Napoca.

Mențiune Festivalul Național „Maramureșu’ răsună” Satulung, 2011.

Locul I -Moștenitorii-Tezaur Folcloric ( Juriu  format din interpreții Dumitru Fărcaș, Angela Buciu, Florentina Giurgi, Iuliana Dăncuș, directorul Ansamblului "Transilvania", dirijorul și violonistul Ovidiu Barteș, prof. dr. Teodor Ardelean, președintele Comisiei de Cultura a Consiliului Local Baia Mare, și prof. dr. Mihai Dăncuș; realizator Marioara Murărescu).  TVR1,2012.

Prezenț radio/tv